Ik ben al bijna 20 jaar actief lid van Kever Club Nederland. Eerst als teamlid van Regio Zuid-Holland. Later 5 jaar regieleider van Regio Zuid-Holland geweest. Maar ik ben gestopt om meer tijd voor mijn gezin te hebben. Ik ben nu gewoon weer teamlid van Regio Zuid-Holland.

Op een gegeven moment stopte de redacteur van het Clubblad en toen werd ik gevraagd of ik dit niet over wilde gaan nemen. Dit heb ik met heel veel plezier gedaan. En doe dit nog steeds. Eind 2017 werd er met spoed iemand gezocht voor het opmaken van het Clubblad. Dus naast de redactie verzorg ik vanaf 2017 ook de totale vormgeving van het clubblad.

Het clubblad van Kever Club Nederland, de ‘Keverwereld’ valt 6 keer per jaar op de deurmat bij de leden en kun je zowaar een professioneel magazine noemen.

Vele onderwerpen komen aan bod:

  • Informatie over het reilen en zeilen van Kever Club Nederland.
  • Verhalen van leden/lezers, zoals reisverslagen, vakantieverhalen, bijzondere auto’s of restauratieverslagen.
  • Technische informatie over de Kever en andere luchtgekoelde Volkswagens in een begrijpelijke taal.
  • Informatie over evenementen.
  • Tips & tricks.

Heb jij ook een luchtgekoelde VW en heb je een mooi reisverslag, een verhaal over hoe je aan je luchtgekoelde bent gekomen, een stuk over techniek of wat je ook maar kwijt wilt, stuur het dan op naar redactie@keverclub.nl.

Schroom niet als je denkt dat je niet mooi kunt schrijven of wat taalfoutjes maakt, wij kunnen je natuurlijk daarbij helpen! Dus stuur je verhaal met wat mooie foto’s (het liefst minimaal 2000 pixels) naar ons op!

Inleverdata:

Keverwereld 1: 1 januari
Keverwereld 2: 1 maart
Keverwereld 3: 1 mei
Keverwereld 4: 1 juli
Keverwereld 5: 1 september
Keverwereld 6: 1 november